Zverejnené

Komunikujte s existujúcimi zákazníkmi prostredníctvom balíkov

Prečo nevyužiť na komunikáciu so zákazníkmi vaše vlastné balíky? Udržať si existujúcich zákazníkov je pre väčšinu firiem výrazne lacnejšie, ako získať nových. Vklady do balíkov sú mimoriadne efektívnou, ale lacnou reklamou pre každého.

Zverejnené

Najväčší zraz SEO-expertov v Bratislave

Chcete získať SEO-informácie z prvej ruky?

Zverejnené

Chystáte sa na RESHOPER 2020?

Nenechajte si ujsť príležitosť stretnúť sa s nielen českými lídrami v oblasti obchodu a online marketingu na RESHOPER 2020.

Zverejnené

Kupónový marketing nie je nástrojom len pre internetové obchody

Zľavové kupóny a kódy sú na prvý pohľad spájané s módnym a kozmetickým priemyslom.

Zverejnené

Zľavové kupóny Peek&Cloppenburg nie sú len o zľave

Bez ohľadu na to, či nakupujete v e-shopoch alebo obchodných centrách, určite sa stretávate so zľavovými kupónmi. Z pohľadu zákazníka je to naozaj zaujímavá ponuka.

Zverejnené

Ak slnečné okuliare, tak zo Smartoptika.hu

Teploty stúpajú a slnečné lúče naberajú na sile. Je čas pripraviť si slnečné okuliare. Aj toto leto budú neoddeliteľnou súčasťou každého z nás.

Zverejnené

Stoklasa, viac ako sto radostí

S cieľom upevniť líderskú pozíciu na Českom trhu a posilniť povedomie značky STOKLASA na Slovenskom, Maďarskom a Poľskom trhu spoločnosť vstupuje do jarnej kampane zľavovým kupónom -20 % na celý sortiment v eshope.

Zverejnené

Konferencia INTERNET HUNGARY 2018

Už od roku 1999 prináša účastníkom nové analýzy, medzinárodné informácie, vládne programy zamerané na informatizáciu spoločnosti v Maďarsku.

Zverejnené

Narodeninová oslava Philips

Spoločnosť Philips Česká republika s.r.o. osalvuje svoje 23. narodeniny. Pri tejto výnimočnej príležitosti spustili aj svoj nový e-shop.

Zverejnené

E-shop Oblečsadoroboty.sk myslí na svojich zákazníkov aj v ich voľnom čase

Práve preto vznikol e-shop www.oblecsadoroboty.sk, ktorý sa snaží podnikateľom, firmám i jednotlivcom zjednodušiť nákup odevov, obuvi a iný ochranných pomôcok.